Trabanthuren
Via Trabanthuren.nl kunt u diverse trabanten huren, denk aan personeelsfeestjes, of gewoon een leuk dagje weg geheel op eigen houtje in een trabant.

Trabant Service Team Dordrecht
TSTD levert diverse diensten en informatie m.b.t. De Trabant.
De website van de TSTD staat boordevol informatie en leuke weetjes

 

Solexverhuur de Klomp
Bent u ook op zoek naar iets bijzonders voor uw familie- of bedrijfsuitje? Zoekt u een activiteit voor een vrijgezellen of ander feest? Wilt u op de Solex achter het bruidspaar aan naar de kerk of het stadhuis? Of wilt u gewoon lekker gezellig met z`n tweetjes of gewoon alleen op pad.

Fotopersburo Busink kan u fotografisch veel bieden op het gebied van fotoreportages voor bedrijven, winkelcentra, personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes, braderieën en kinderfeestjes. Maar natuurlijk ook andere soorten evenementen waar veel mensen komen en u toch wat leuks en blijvends voor uw gasten wil meegeven.

 

Veluwe Events is het grootste volledig ingerichte outdoor centrum van Nederland. De locatie, in het midden van de bosrijke Veluwe, biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit veel activiteiten en kunt u bij ons terecht voor elk type evenement voor groepen van 10 tot 1200 personen.

Outdoor Valley vindt de perfecte organisatie van evenementen een minimum vereiste en gaat door waar anderen stoppen. Het gaat verder dan alleen uw zorg van A tot en met Z uit handen nemen rond de organisatie van uw evenementen. Zij gaan graag de lange termijn relatie met u aan om als onderdeel van uw bedrijf mee te denken.

 

Partycentrum & Restaurant "Wantijpaviljoen" Ligt in het mooiste park van Dordrecht namelijk het Wantijpark. Dordrecht de oudste stad van Holland ligt op een steenworp afstand van restaurant Wantijpaviljoen. hier kunt u uw bruiloftsfeest, receptie, huwelijksfeest, vergadering, evenement etc. houden in de rustieke omgeving van het park.

De Stichting Trabant Club Nederland (TCN) is de eerste en enige merkgebonden Club voor Trabantrijders en Trabantliefhebbers in Nederland. De Club is opgericht op 18 januari 1996 en zet zich in voor het behoud en uitbreiden van het Trabantbestand in Nederland, in de ruimste zin des woords

 

Al meer dan een kwart eeuw een begrip in Dordrecht. En dat wordt je niet zomaar. De Smulhoek is een moderne, maar toch ambachtelijke cafetaria met een royaal assortiment. Een cafetaria waar slager en kok elkaar treffen en samen garant staan voor constante kwaliteit. De Smulhoek is veel meer dan een gewone patatkraam op de hoek.

Op de grens tussen Haren en Berghem bevindt zich, verscholen achter een eeuwenoude populier, het oudste horecabedrijf van de regio: Café Herberg d’n Dort. Met zo’n 150 jaar aan ervaring, is onze familietrots uit gegroeid tot het veelzijdige bedrijf wat het nu is. Jong en oud kunnen bij ons alle kanten op.

 

Autosalon Doornhoek is een kleinschalig museum met een mooie collectie oldtimers, het resultaat van de liefde voor de automobiel en een aantal jaren verzamelen. De Auto’s zijn van de vorige eeuw en van diverse constructeurs.

BijBerry.nl kan aan bijna al uw wensen voldoen als het gaat over een feestje organiseren.Dit kan variëren van een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, zomaar met elkaar feest of waar je ook maar feest voor kan vieren bijvoorbeeld een echte Après ski party in een echte skihut bij een echte skibaan.  
 

Camping Zoomland vind u in het altijd gezellige Brabantse land. De camping ligt tussen de landerijen en het grenst aan het boslandschap Lievensberg. Wij hebben alles in huis om uw vakantie, en die van uw kinderen tot een groot succes te maken. Wij hebben o.a. een groot zwembad met een peuterbad, speelveldjes, sportvelden en nog meer.

Regen, onweer of code oranje? Het maakt bij Otterlo Events niet uit. Het leeuwendeel van onze activiteiten kan gewoon lekker indoor. Zo hebben we een unieke beach-hal voor een zomers potje beachvolleybal, ook in november. Otterlo Events biedt de bijzonderste dagjes uit op het gebied van motortechniek. 

Speel mee, werk samen en beleef het zelf! Ludus Outdoor biedt activiteiten aan voor kleinere groepen. De activiteiten zijn uitermate geschikt voor bedrijven, families scholen en instellingen. Kinderfeestjes, Teamopdrachten, Spelend bewegen, Bamboebouwen, OutdoorGolf, Monkeyklimmen, Dodge Bow, Boogschieten, Zombiezombie, Running Dinner, Bende van Oss.

Onze diensten :
Het verhuren en/of verkopen van tweedehands huishoudelijke goederen. Het begeleiden van cliënte naar de juiste instantie's en met het onderhouden van contact met diverse instantie's. Eventueel begeleiding naar een nieuwe baan. Hulp bij het aanvragen van een uitkering.